Menu

Problemen met leidingen of lekkages

Loodgieter-leeuwarden.nl kan uw reddende engel zijn als u problemen heeft met de leidingen of last heeft van lekkages. Gelukkig kan loodgieter-leeuwarden.nl nog veel meer voor u betekenen. Wij lossen snel problemen op met de leiding, lekkage of cv-installatie. Daarnaast helpen wij u bij het installeren van uw badkamer, behandelen we spoedklussen en installeren uw nieuwe cv-ketel. Bovendien kunt u ook altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Heeft u dringend een loodgieter nodig in de omgeving van Leeuwarden, dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Maak snel een afspraak via Loodgieter-leeuwarden.nl en dan helpen wij u graag uit de nood.

Het team van Loodgieter-leeuwarden.nl staat altijd voor u klaar!

Zoals reeds genoemd is Loodgieter-leeuwarden.nl van meerdere markten thuis. Onze loodgieters bezitten dan over de nodige ervaring en hebben een expertise in het vakmanschap van een loodgieter. Zij raden u daarom onder andere aan om minimaal een keer per jaar, soms zelfs twee keer per jaar, uw cv-ketel te laten onderhouden. Wanneer u dit niet doet, kan het wellicht gebeuren dat er ooit koolmonoxide uitbreekt. Zoals u misschien wel weet is koolmonoxide een echte sluipmoordenaar, doordat u het niet kan ruiken of zien. Door uw cv-ketel te laten onderhouden door Loodgieter-leeuwarden.nl vermindert u het risico dat er koolmonoxide of andere giftige stoffen uitbreken. U kunt ook uw cv-ketel door ons te laten installeren. We garanderen u dat een cv-ketel gemiddeld vijftien jaar meegaat, daarna wordt het wel sterk aangeraden om een nieuwe aan te schaffen. Natuurlijk kunt u dan weer bij Loodgieter-leeuwarden.nl terecht. 

Op meerdere locaties actief

Loodgieter-leeuwarden.nl kent niet alleen een netwerk in Leeuwarden, maar is ook in andere steden actief, bijvoorbeeld in Apeldoorn en Nijmegen. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe wanneer u een spoedgeval hebt, waar in Nederland dit ook mag zijn. We begrijpen namelijk heel goed hoe vervelend het is wanneer u een lekkage hebt of dat de leidingen het begeven. Momenteel kunt u het beste contact met ons opnemen via onze website Loodgieter-leeuwarden.nl door het contactformulier in te vullen.