Menu

Onze diensten

Bij Loodgieter-leeuwarden.nl regelt u de beste loodgieters in Leeuwarden. Enkele voorbeelden van waarvoor u bij ons terecht kan zijn diensten als cv-onderhoud, bij lekkage en voor cv-installatie. Onze loodgieters kunnen voor u uw cv-ketel installeren, uw badkamer en zijn beschikbaar voor spoedklussen. Het repareren en aanleggen van leidingen doen wij graag en voor de onderhoud van uw cv-ketel kunt u ook altijd bij ons terecht. Dit laatste kunt u bij ons regelen zodat wij na een bepaalde tijd elke keer weer bij u langskomen zoals jaarlijks. Vul gerust ons contactformulier in op onze website voor meer informatie of een afspraak!

Cv-ketels en leidingen

Alle loodgieters waar wij mee samenwerken zijn goed opgeleid. Zij hebben verstand van cv-ketels en leidingen. Ze hebben hier certificaten voor behaald. Daardoor bent u ervan verzekerd dat alles op de juiste wijze en netjes wordt afgeleverd. U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de ketel blijft werken en dat er geen koolmonoxide vrij komt. Hier kunt u namelijk erg veel last van krijgen. Wanneer u contact met ons opneemt zult u een advies op maat krijgen. Onze loodgieters en medewerkers willen alleen het beste voor u. Zij zullen u zo goed mogelijk helpen met een oplossing of antwoord op uw vraag.

Lekkage in huis

Heeft u last van lekkages in huis? Wij komen graag snel langs om dit voor u op te lossen, ook in het weekend, want we snappen hoe vervelend deze lekkages zijn. Daarom beschouwen onze loodgieters lekkages als spoedklussen. Onze loodgieters weten hoe ze zo snel mogelijk kunnen ontdekken waar de lekkage vandaan komt. Meer weten over ons of heeft u nog vragen die niet op onze website worden beantwoord? Ga dan naar www.loodgieter-leeuwarden.nl en neem contact met een van onze medewerkers op.