Menu

Onderhoud van uw cv-ketel bij loodgieter-leeuwarden.nl

Ga naar loodgieter-leeuwarden.nl als u graag onderhoud van uw cv-ketel wilt laten doen. U kunt ook bij ons terecht voor spoeddiensten ieder moment van de dag, zeven dag in de week. Schakel ons dan snel in als u bijvoorbeeld last heeft van één of meerdere lekkages of als u erachter komt dat uw cv-ketel niet naar behoren werkt. Wij komen dan zo snel mogelijk uw kant op om het probleem op te lossen.

De diensten van loodgieter-leeuwarden.nl

Eén van de diensten van loodgieter-leeuwarden.nl is het onderhoud van uw CV-ketel. Het is zeer belangrijk om dit éénmaal of tweemaal per jaar te doen omdat er dan op tijd eventuele problemen gevonden kunnen worden. Op deze manier vermindert u het risico op bijvoorbeeld in contact te komen met het gevaarlijke gas genaamd koolmonoxide. Ook kan een regelmatige onderhoud ervoor zorgen dat u bespaart op energie- en stookkosten. Een andere dienst bij ons is dat u ook uw cv-ketel kunt laten installeren. Wij begrijpen dat dit niet een keuze is die u zo 1, 2, 3 maakt en het een grote aanschaf is. Daarom kunt u in overleg met ons ook een ketel huren in plaats van kopen. Houd er wel rekening mee dat het geld het vaak wel waard is omdat gemiddeld een ketel tot wel vijftien jaar mee kan.

Badkamer installeren

U kunt ook bij loodgieter-leeuwarden.nl uw badkamer laten installeren. Hierbij zorgen wij ervoor dat de leidingen worden aangelegd zodat u zo snel mogelijk gebruik kan maken van uw sanitaire voorzieningen. Hierbij is nauwkeurigheid efficiënt omdat u anders last kan krijgen van lekkages. Ook kunt u ons inschakelen om uw sanitair aan te leggen, ook hierbij moet er goed rekening worden gehouden met de afvoer. Wanneer dit niet goed wordt gekoppeld, loopt u een groter risico op lekkages en daarmee op een vervelende rioollucht in uw badkamer of woning. Tot slot kunt u ook bij ons terecht om uw oude sanitair te verwijderen. Wij weten precies hoe wij dit het beste kunnen aanpakken. Schakel daarom één van onze experts in om eventuele schade aan een leiding te voorkomen.