Menu

Loodgieter-Leeuwarden.nl staat altijd voor je klaar

Bij loodgieter-leeuwarden.nl word je snel geholpen om je probleem te verhelpen. Wanneer er een lekkage in je cv-ketel is of je hebt een storing kun je altijd rekenen op de hulp van de loodgieter die zo snel mogelijk bij je aanwezig is en kijkt naar het probleem. Een cv-ketel zelf installeren is niet gemakkelijk, maar ook daarvoor ben je bij loodgieter-leeuwarden.nl aan het goede adres. Zij zijn ervaren in de installatie en zullen deze dan goed voor je instellen.

Cv-ketels bij loodgieter-leeuwarden.nl

Een Cv-ketel gaat zo’n vijftien jaar mee, maar dat wil niet zeggen dat er geen onderhoud nodig is aan de ketel. Ieder jaar, en minstens iedere twee jaar is het van belang om de cv-ketel te voorzien van een onderhoudsbeurt. Hierdoor zorg je ervoor dat de ketel langer mee gaat, maar je zorgt er ook voor dat je eigen veiligheid wordt gewaarborgd. Uit een cv-ketel kunnen gassen komen die erg gevaarlijk zijn, zoals koolmonoxide. Ook zorg je voor lagere stookkosten, wanneer je de cv-ketel eens in de zoveel tijd goed laat onderhouden.

Installatie in de badkamer

Ook zijn de loodgieters van loodgieter-leeuwarden.nl gespecialiseerd in installaties in en omtrent de badkamer. Bijvoorbeeld een inloopdouche plaatsen of de badkamer geheel verbouwen. Bij een nieuwe badkamer moeten leidingen worden aangelegd, om zo het water goed te kunnen laten weglopen en de wc goed te kunnen doorspoelen. Deze taken zijn cruciaal, want wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd en de vloer is al gelegd dan heb je een groot probleem. De kans bestaat dan ook dat de vloer eruit moet worden gehaald en de leidingen opnieuw moeten worden gelegd. Dit kost veel tijd en geld dat je liever wil voorkomen. Bij het toilet is het belangrijk dat de afvoer goed wordt geïnstalleerd om hier geen lekkages kunnen ontstaan en je de kans op rioollucht voorkomt. Ook het verwijderen van oude toiletten kun je overlaten aan de vakmannen van loodgieter-leeuwarden.nl. Je moet hierbij voorzichtig werken, om geen onnodige beschadigingen te maken of leidingen te raken. Door deze taken uit te besteden, weet je zeker dat het goed wordt uitgevoerd en voorkom je eventuele problemen.