Menu

Installatie badkamer

Wilt u een inloopdouche realiseren of uw huidige badkamer verruilen voor een modernere variant? De installatie van uw badkamer kunt u het beste overlaten aan een vakspecialist. Kies daarom voor dé loodgieter in Leeuwarden. Bij de installatie van uw badkamer leggen wij leidingen aan. Dit is van belang anders kunt u uw sanitaire voorzieningen niet gebruiken. Naast de waterleidingen moet er ook een afvoerleiding worden aangelegd. Nauwkeurigheid is hierbij van het grootste belang. Worden de leidingen immers verkeerd aangelegd dan kunt u zich wel voorstellen wat de gevolgen daarvan zijn.

Voorkom het risico op lekkages en schakel ons in voor de aanleg van uw badkamer.

Sanitair aanleggen

Net als bij de badkamer is het bij het sanitair belangrijk om de leidingen goed aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat de afvoer goed wordt gekoppeld. Gebeurt dit namelijk niet, dan zorgt dat niet alleen voor een groter risico op lekkage, ook is er meer kans op een rioollucht. Gelukkig weet uw loodgieter in Leeuwarden precies hoe de leidingen aangelegd moeten worden.

Oude sanitair verwijderen

Voordat wij nieuw sanitair aan kunnen leggen is het natuurlijk noodzakelijk om het oude sanitair te verwijderen. Het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan, om schade aan de leidingen te voorkomen. Wilt u dit liever uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen u dit graag uit handen.

Contact opnemen