Menu

Een nieuwe boxspring met tv lift uitkiezen

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Kies er dan eens voor om een boxpring met een tv lift aan te schaffen. Deze brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Zo hoef je namelijk niet meer elke keer naar de tv toe te gaan, om jouw favoriete tv programma en/of film te kijken. Vanuit het gemak van je bed kun je eenvoudig een netflix serie of film kijken. Deze boxsprings worden steeds populairder en daarom kunnen wij hem zeker aanraden voor jouw nieuwe bed!

Complete sets

Als je een boxspring gaat aanschaffen met een tv lift, dan krijg je meestal de volledige complete set al thuis geleverd. Vaak zitten hier ook instructies bij zodat jij snel en eenvoudig de boxspring helemaal in elkaar kunt zetten. Mocht je zelf bijvoorbeeld dit toch moeilijk vinden, en/of graag hulp gebruiken, dan kun je vrijwel altijd een monteur ook inschakelen en langs laten komen. Dit kan vaak bij het bedrijf waar jij de bxospring koopt. Wel zo handig, en zo weet je ook zeker dat jij op korte termijn al kunt gaan genieten van de boxpring.

Verschillende varianten

Uiteraard is het belangrijkste onderdeel het bed zelf. Je kunt kiezen uit verschillende soorten matrassen. Kies bijvoorbeeld voor een middelharde matras, of lig je toch wat lekkerder op een harde matras? Vaak staat er aangegeven bij het product tot hoeveel kg het beste past bij een specifieke matras. Hierdoor hoef jij niet meer naar een winkel toe te gaan om proef te liggen, maar kun jij rechtstreeks vanuit huis jouw nieuwe boxspring met een tv set aanschaffen. De elektrische boxspring heeft de mogelijkheid om het bed als het ware omhoog te doen, zodat jij met je hoofd en rug een stuk hoger komt te liggen. Hierdoor heb je een nog betere lig positie op bed, en kun jij in een ideale positie een nieuwe film kijken. Ook zijn er sommige boxsprings die niet elektrisch zijn in het matras verstellen, maar wel komt de tv hier vaak elektrisch uit. Door middel van een afstandsbediening kun je het gebied bij je voeteinde omhoog laten komen, waarna er vervolgens een televisie uitkomt. Let er wel op dat bij veel boxsprings er al een televisie inbegrepen is , dus je hoeft deze niet meer zelf te kopen. Bij sommigen is dat wel het geval.